LADY J

Direktlänk till inlägg 6 mars 2015

The fire it burns

Av Lady J - 6 mars 2015 22:28Sjukt skönt att "skriva av sig" här, speciellt när jag vet att bara 2 personer som jag känner läser denna skit. Resten vetefan vilka ni är, och vad ni egentligen hittar här, men kör på om det känns bra, haha.


Hittade en rosa eltandborste idag, asså en ROSA! Hahahahaha jag gillar inte ens rosa, men det kändes ju gulligt. Värst vad man har blivit tjejjig nu för tiden, det är nästan läskigt. En riktig brudjävel har jag blivit, något jag aldrig varit förr, jag skrattar åt mig själv. Jag ska berätta det mest komiska! Ok.. jag erkänner nu! Jag har grinat för en kille, FRAMFÖR den killen.. TVÅ gånger!!!!! Asså varfööööör?? Hahahahah! Jag har många nära vänner sen såååå många år tillbaka som aldrig sett mig grina. Herregud, jag måste söka vård eller nått, jag fattar inte ens mig själv. Det bästa av allt är att jag i början sa "jag har aldrig grinat över en kille, jag är inte komplicerad, aldrig minsta lilla svartsjuk, jag skiter i vad du gör" Hhaah yeaaaah.. Och här sitter man.. Hur kan jag svika det jag har lovat att jag är?? HAHAHAHAHA!! Jag har ju verkligen inte väntat mig detta, vad det nu är. Jag var iofs ärlig, jag har ju aldrig varit en sån bitch. Men det spelar ingen roll längre, nu har jag fuckat upp det här på allvar. Jag överlever, det gör jag alltid. Jag är glad att jag för en gångs skull blev berörd, då har jag fått uppleva det, och det var fan inte kul. Det ska aldrig mer hända igen. Nu ska jag bara tillbaka till verkligheten och köra på som förr, lite mer jobb och mindre fritid. Jag vill inte ens ha nån kille, jag är för komplicerad och jag vill inte såra andra, vilket jag kommer att göra om jag ska börja träffa nya. Nope, det kommer inte att hända, sånt gör jag ej. Det är en eller ingen. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Söndag 15 juli 23:18


Helt omöjligt att beskriva denna helg! Wow! Började med att Johanna och jag bubblade på salongen, åkte till trädgården, jag tyckte det var för mkt folk och jag blir trött av alla energier och fulla människor så vi taggade till habibi och det va...

Av Lady J - Onsdag 11 juli 20:25


Slutade 16 idag, åkte hem och städat tills nu, det gick fort :) Imorgon flyttar Johanna in till mig och ska bo här hela helgen och nästa helg! Jättemysigt! Jag tänkte rejva i helgen, ett utomhus rejv. Det var länge sen och jag set framemot det. Ska d...

Av Lady J - Söndag 8 juli 21:48

Tapetserade hela lördagen till 02:25! Helt fantastiskt, vi kunde inte vänta längre. Såg en intressant sak.. Jag började med naglar i en källare i Luleå, på skoj.. nu när tapeten till min salong är på plats så är färgerna väldigt lika från då til...

Av Lady J - Onsdag 4 juli 22:02


Äääääntligen har Cindys pokaler kommit!!! Kopparbord kom idag också, än är inte vänthörnan på plats, men snaaaart och det kommer att se helt fantastiskt ut!!!!! Man märker verkligen hur kunderna trivs på salongen! Hur de känner att de unnar sig ...

Av Lady J - Måndag 2 juli 19:22


Det där SMSet jag aldrig skickade, men jag skrev en mycket kortare version, för vissa förtjänar inte att höra den goda versionen. Men i och med att detta är en sorts dagbok, så får ni ta del av det smset som jag aldrig skickade; Finns tusen...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se