LADY J

Direktlänk till inlägg 6 mars 2015

The fire it burns

Av Lady J - 6 mars 2015 22:28Sjukt skönt att "skriva av sig" här, speciellt när jag vet att bara 2 personer som jag känner läser denna skit. Resten vetefan vilka ni är, och vad ni egentligen hittar här, men kör på om det känns bra, haha.


Hittade en rosa eltandborste idag, asså en ROSA! Hahahahaha jag gillar inte ens rosa, men det kändes ju gulligt. Värst vad man har blivit tjejjig nu för tiden, det är nästan läskigt. En riktig brudjävel har jag blivit, något jag aldrig varit förr, jag skrattar åt mig själv. Jag ska berätta det mest komiska! Ok.. jag erkänner nu! Jag har grinat för en kille, FRAMFÖR den killen.. TVÅ gånger!!!!! Asså varfööööör?? Hahahahah! Jag har många nära vänner sen såååå många år tillbaka som aldrig sett mig grina. Herregud, jag måste söka vård eller nått, jag fattar inte ens mig själv. Det bästa av allt är att jag i början sa "jag har aldrig grinat över en kille, jag är inte komplicerad, aldrig minsta lilla svartsjuk, jag skiter i vad du gör" Hhaah yeaaaah.. Och här sitter man.. Hur kan jag svika det jag har lovat att jag är?? HAHAHAHAHA!! Jag har ju verkligen inte väntat mig detta, vad det nu är. Jag var iofs ärlig, jag har ju aldrig varit en sån bitch. Men det spelar ingen roll längre, nu har jag fuckat upp det här på allvar. Jag överlever, det gör jag alltid. Jag är glad att jag för en gångs skull blev berörd, då har jag fått uppleva det, och det var fan inte kul. Det ska aldrig mer hända igen. Nu ska jag bara tillbaka till verkligheten och köra på som förr, lite mer jobb och mindre fritid. Jag vill inte ens ha nån kille, jag är för komplicerad och jag vill inte såra andra, vilket jag kommer att göra om jag ska börja träffa nya. Nope, det kommer inte att hända, sånt gör jag ej. Det är en eller ingen. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Lördag 20 okt 22:34


Idag hade jag kurs i 3D. Det var världigt roligt! Vi började 09 (jag började 08) och jag åkte från salongen 21:20. Bra lördag! Perfekt ! Imorgon ska vi lära oss ny teknik. Vi ska måla! Sååå otroligt duktiga elever jag har, så imponerad!!! ...

Av Lady J - Lördag 20 okt 22:29

Så där! En hel nikotinfri månad har passerat. Blodtryck? Säkert sämre än tidigare. Håller tummarna på måndag. Vill varken röka eller snusa, inget sug, ingen saknad. Så jag kommer inte att räkna hur länge jag varit ?fri från det? från och med imorgo...

Av Lady J - Onsdag 3 okt 00:06


Jag vill verkligen inte sitta om 20 år och fundera över hur livet hade blivit om jag var modigare, tog andra beslut, vågade vinna, skämde ut mig endast för att hitta mig själv, vågade springa efter kärleken osv osv. Det känns som att jag kör rä...

Mys

Av Lady J - Tisdag 25 sept 00:05


Alltså åååå jag är så förälskad! Jag fattar inte Hur han gör det han gör men jag är bland molnen. Känner mig helt hög på känslan. För ett par månader sen var läget annorlunda, jag var bara dryg och såg inte honom. Sen Poooff dog jag, tog en sekun...

Av Lady J - Tisdag 18 sept 21:38


Siffror jagar mig just nu. Jag kollar sällan på klockan, tror jag? Men varje gång, ok, nästan varje gång som jag kollar så ser jag 21:21, 11:11, 15:15 osv... 3 bilar efter varandra körde förbi mig idag och alla tre hade 744 som reg.nr.. hur SJUKT ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se