LADY J

Direktlänk till inlägg 6 mars 2015

The fire it burns

Av Lady J - 6 mars 2015 22:28Sjukt skönt att "skriva av sig" här, speciellt när jag vet att bara 2 personer som jag känner läser denna skit. Resten vetefan vilka ni är, och vad ni egentligen hittar här, men kör på om det känns bra, haha.


Hittade en rosa eltandborste idag, asså en ROSA! Hahahahaha jag gillar inte ens rosa, men det kändes ju gulligt. Värst vad man har blivit tjejjig nu för tiden, det är nästan läskigt. En riktig brudjävel har jag blivit, något jag aldrig varit förr, jag skrattar åt mig själv. Jag ska berätta det mest komiska! Ok.. jag erkänner nu! Jag har grinat för en kille, FRAMFÖR den killen.. TVÅ gånger!!!!! Asså varfööööör?? Hahahahah! Jag har många nära vänner sen såååå många år tillbaka som aldrig sett mig grina. Herregud, jag måste söka vård eller nått, jag fattar inte ens mig själv. Det bästa av allt är att jag i början sa "jag har aldrig grinat över en kille, jag är inte komplicerad, aldrig minsta lilla svartsjuk, jag skiter i vad du gör" Hhaah yeaaaah.. Och här sitter man.. Hur kan jag svika det jag har lovat att jag är?? HAHAHAHAHA!! Jag har ju verkligen inte väntat mig detta, vad det nu är. Jag var iofs ärlig, jag har ju aldrig varit en sån bitch. Men det spelar ingen roll längre, nu har jag fuckat upp det här på allvar. Jag överlever, det gör jag alltid. Jag är glad att jag för en gångs skull blev berörd, då har jag fått uppleva det, och det var fan inte kul. Det ska aldrig mer hända igen. Nu ska jag bara tillbaka till verkligheten och köra på som förr, lite mer jobb och mindre fritid. Jag vill inte ens ha nån kille, jag är för komplicerad och jag vill inte såra andra, vilket jag kommer att göra om jag ska börja träffa nya. Nope, det kommer inte att hända, sånt gör jag ej. Det är en eller ingen. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Söndag 21 jan 20:06

Älskar att glida runt nyduschad hemma i fina underkläder och nattlinnen. Jag har hur många som helst and I l0ve it! Jag gör det endast för mig själv. Jag tycker att det är viktigt att göra saker för sig själv, skämma bort sig själv och hitta de stu...

Av Lady J - Fredag 19 jan 13:54


Hur najs är det inte att denna blogg har precis nyligen fyllt 10 år!! TIO ÅR! Och jag hittade ett gammalt inlägg, herregud, jag var 17 år och skulle fylla 18.... bebis! Fan vad rolig jag var! Tränade och söp! ...

Av Lady J - Fredag 19 jan 13:19

Jag har tänkt på en sak, Jag har aldrig varit förtjust i att få blommor, det har aldrig varit någon grej för mig och jag har alltid undrat varför andra blir så glada över att få blombuketter ? Jag har kommit på det! Det är ju inte speciellt! Spela...

Av Lady J - Tisdag 16 jan 22:42

Hittade en gammal bild, det är alltså 6 år mellan bilderna. Jag hade bara bott i sthlm i 6 månader och det vuxna livet hade precis börjat.Jag får sån ångest över att tiden flyger förbi; dagarna smälter ihop och blir månader som blir år och de senaste...

Av Lady J - Söndag 14 jan 20:19

Äntligen! Hittade en matta till sovrummet, renskinnet åker nu till himlen.. Nu är jag nöjd! Har vaxat hela kroppen idag, tänkte skura golvet också meeeeen jag orkar inte så jag gör det imorgon istället när jag tycker att det är roligt igen :) ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se