LADY J

Direktlänk till inlägg 6 mars 2015

The fire it burns

Av Lady J - 6 mars 2015 22:28Sjukt skönt att "skriva av sig" här, speciellt när jag vet att bara 2 personer som jag känner läser denna skit. Resten vetefan vilka ni är, och vad ni egentligen hittar här, men kör på om det känns bra, haha.


Hittade en rosa eltandborste idag, asså en ROSA! Hahahahaha jag gillar inte ens rosa, men det kändes ju gulligt. Värst vad man har blivit tjejjig nu för tiden, det är nästan läskigt. En riktig brudjävel har jag blivit, något jag aldrig varit förr, jag skrattar åt mig själv. Jag ska berätta det mest komiska! Ok.. jag erkänner nu! Jag har grinat för en kille, FRAMFÖR den killen.. TVÅ gånger!!!!! Asså varfööööör?? Hahahahah! Jag har många nära vänner sen såååå många år tillbaka som aldrig sett mig grina. Herregud, jag måste söka vård eller nått, jag fattar inte ens mig själv. Det bästa av allt är att jag i början sa "jag har aldrig grinat över en kille, jag är inte komplicerad, aldrig minsta lilla svartsjuk, jag skiter i vad du gör" Hhaah yeaaaah.. Och här sitter man.. Hur kan jag svika det jag har lovat att jag är?? HAHAHAHAHA!! Jag har ju verkligen inte väntat mig detta, vad det nu är. Jag var iofs ärlig, jag har ju aldrig varit en sån bitch. Men det spelar ingen roll längre, nu har jag fuckat upp det här på allvar. Jag överlever, det gör jag alltid. Jag är glad att jag för en gångs skull blev berörd, då har jag fått uppleva det, och det var fan inte kul. Det ska aldrig mer hända igen. Nu ska jag bara tillbaka till verkligheten och köra på som förr, lite mer jobb och mindre fritid. Jag vill inte ens ha nån kille, jag är för komplicerad och jag vill inte såra andra, vilket jag kommer att göra om jag ska börja träffa nya. Nope, det kommer inte att hända, sånt gör jag ej. Det är en eller ingen. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Onsdag 18 april 21:53


Idag blev min ADHD utredning klar OCH..... jag har ADHD med stort H, som alltså står för hyper. Nu har jag fått Concerta utskrivet, ska bli väldigt spännande att se hur livet blir. Vilket också ger mig en förståelse på varför vissa situationer upps...

Av Lady J - Tisdag 10 april 21:27

Ååååå jag är sååååå hääääär sugen på att åka till Miami! Fick ett supersug på det idag, och jag vill dra dit imorgon, ok, om jag ska vara realistisk med kunder sååå i maj! Första/andra veckan där vore perfekt. Jag drar själv isåfall, jag orkar inte...

Av Lady J - Söndag 8 april 12:46


Jag har haft en jättebra helg, hängde med Cindy och vi fick massa gjort! Naaaajs! Jag är jättesjuk!!! Jag vet inte om jag är förkyld eller om det är pollen! Kom från ingenstans. Jag fryser, snorar as f..., mår illa(fast det är nog gårdagens bubb...

Av Lady J - Lördag 7 april 08:39


Jag fattar inte! Jag mår så illa på morgonen, det kommer från ingenstans och jag måste sitta lutad över toaletten i typ en kvart! Jag tänker att jag måste ha blivit allergisk mot kaffe eller mina vitaminer eller ingefärashots som innehåller gurkmej...

Av Lady J - Tisdag 3 april 23:05


Ok. Börjar 07 imorgon (vad gör jag vaken?), har två kunder, sen spriiiiinga på möte, sen spriiinga tillbaka till salongen och göra en kund för att sen spriiiiinga(ta taxi) till nästa möte! Ibland blir det mkt spring i livet och just nu är det så, o...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se