LADY J

Direktlänk till inlägg 15 mars 2015

Your actions speak so loud, I cant hear what you are saying!

Av Lady J - 15 mars 2015 20:55


Mensvärk är kvällens melodi.. Man hinner ju glömma bort hur det är.. I och med att jag har min spiral så får jag nästan aldrig mens, men här är vi.. Aja, förhoppningsvis försvinner den jäkeln om 2-3 dagar! Får krypa till jobbet imorgon.


Det går bra annars, ska planera en vattenmelon! Fick en ide som jag måste genomföra, för att ha gjort det. Antagligen gör jag det för att det är en konstig idé. Jag gillar konstiga ideér.


Har bestämt mig för att ta körkort. Har hitat ett offer som har gått med på att övningssköra med mig. STACKAREN! Jag kommer att gråta och svära, vi kommer att bli ovänner. Ser framemot det dock, ett längre projekt känns rätt aktuellt. Ser framemot teorin också, jag är pluggsmart och när jag vill lära mig något går det väääldigt fort, oavsett om det är 100 eller 100000 sidor. Läser oftast igenom allt en gång sen kan jag allt. Rätt komiskt, med tanken på att jag hoppade av gymnasiet. Men jag var lat och inte tillräckligt stimulerad, man var ju tvingad till att gå i skolan, och den idén gillade jag aldrig. Jag tycker inte om att bli tvingad till att göra saker.


 


En annan sak som jag upptäckt är att det är värre att bli av med den känslomässiga oskulden än den fysiska.


Tack och hej.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Onsdag 18 april 21:53


Idag blev min ADHD utredning klar OCH..... jag har ADHD med stort H, som alltså står för hyper. Nu har jag fått Concerta utskrivet, ska bli väldigt spännande att se hur livet blir. Vilket också ger mig en förståelse på varför vissa situationer upps...

Av Lady J - Tisdag 10 april 21:27

Ååååå jag är sååååå hääääär sugen på att åka till Miami! Fick ett supersug på det idag, och jag vill dra dit imorgon, ok, om jag ska vara realistisk med kunder sååå i maj! Första/andra veckan där vore perfekt. Jag drar själv isåfall, jag orkar inte...

Av Lady J - Söndag 8 april 12:46


Jag har haft en jättebra helg, hängde med Cindy och vi fick massa gjort! Naaaajs! Jag är jättesjuk!!! Jag vet inte om jag är förkyld eller om det är pollen! Kom från ingenstans. Jag fryser, snorar as f..., mår illa(fast det är nog gårdagens bubb...

Av Lady J - Lördag 7 april 08:39


Jag fattar inte! Jag mår så illa på morgonen, det kommer från ingenstans och jag måste sitta lutad över toaletten i typ en kvart! Jag tänker att jag måste ha blivit allergisk mot kaffe eller mina vitaminer eller ingefärashots som innehåller gurkmej...

Av Lady J - Tisdag 3 april 23:05


Ok. Börjar 07 imorgon (vad gör jag vaken?), har två kunder, sen spriiiiinga på möte, sen spriiinga tillbaka till salongen och göra en kund för att sen spriiiiinga(ta taxi) till nästa möte! Ibland blir det mkt spring i livet och just nu är det så, o...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se