LADY J

Direktlänk till inlägg 15 mars 2015

Your actions speak so loud, I cant hear what you are saying!

Av Lady J - 15 mars 2015 20:55


Mensvärk är kvällens melodi.. Man hinner ju glömma bort hur det är.. I och med att jag har min spiral så får jag nästan aldrig mens, men här är vi.. Aja, förhoppningsvis försvinner den jäkeln om 2-3 dagar! Får krypa till jobbet imorgon.


Det går bra annars, ska planera en vattenmelon! Fick en ide som jag måste genomföra, för att ha gjort det. Antagligen gör jag det för att det är en konstig idé. Jag gillar konstiga ideér.


Har bestämt mig för att ta körkort. Har hitat ett offer som har gått med på att övningssköra med mig. STACKAREN! Jag kommer att gråta och svära, vi kommer att bli ovänner. Ser framemot det dock, ett längre projekt känns rätt aktuellt. Ser framemot teorin också, jag är pluggsmart och när jag vill lära mig något går det väääldigt fort, oavsett om det är 100 eller 100000 sidor. Läser oftast igenom allt en gång sen kan jag allt. Rätt komiskt, med tanken på att jag hoppade av gymnasiet. Men jag var lat och inte tillräckligt stimulerad, man var ju tvingad till att gå i skolan, och den idén gillade jag aldrig. Jag tycker inte om att bli tvingad till att göra saker.


 


En annan sak som jag upptäckt är att det är värre att bli av med den känslomässiga oskulden än den fysiska.


Tack och hej.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Lördag 20 okt 22:34


Idag hade jag kurs i 3D. Det var världigt roligt! Vi började 09 (jag började 08) och jag åkte från salongen 21:20. Bra lördag! Perfekt ! Imorgon ska vi lära oss ny teknik. Vi ska måla! Sååå otroligt duktiga elever jag har, så imponerad!!! ...

Av Lady J - Lördag 20 okt 22:29

Så där! En hel nikotinfri månad har passerat. Blodtryck? Säkert sämre än tidigare. Håller tummarna på måndag. Vill varken röka eller snusa, inget sug, ingen saknad. Så jag kommer inte att räkna hur länge jag varit ?fri från det? från och med imorgo...

Av Lady J - Onsdag 3 okt 00:06


Jag vill verkligen inte sitta om 20 år och fundera över hur livet hade blivit om jag var modigare, tog andra beslut, vågade vinna, skämde ut mig endast för att hitta mig själv, vågade springa efter kärleken osv osv. Det känns som att jag kör rä...

Mys

Av Lady J - Tisdag 25 sept 00:05


Alltså åååå jag är så förälskad! Jag fattar inte Hur han gör det han gör men jag är bland molnen. Känner mig helt hög på känslan. För ett par månader sen var läget annorlunda, jag var bara dryg och såg inte honom. Sen Poooff dog jag, tog en sekun...

Av Lady J - Tisdag 18 sept 21:38


Siffror jagar mig just nu. Jag kollar sällan på klockan, tror jag? Men varje gång, ok, nästan varje gång som jag kollar så ser jag 21:21, 11:11, 15:15 osv... 3 bilar efter varandra körde förbi mig idag och alla tre hade 744 som reg.nr.. hur SJUKT ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se