LADY J

Direktlänk till inlägg 15 mars 2015

Your actions speak so loud, I cant hear what you are saying!

Av Lady J - 15 mars 2015 20:55


Mensvärk är kvällens melodi.. Man hinner ju glömma bort hur det är.. I och med att jag har min spiral så får jag nästan aldrig mens, men här är vi.. Aja, förhoppningsvis försvinner den jäkeln om 2-3 dagar! Får krypa till jobbet imorgon.


Det går bra annars, ska planera en vattenmelon! Fick en ide som jag måste genomföra, för att ha gjort det. Antagligen gör jag det för att det är en konstig idé. Jag gillar konstiga ideér.


Har bestämt mig för att ta körkort. Har hitat ett offer som har gått med på att övningssköra med mig. STACKAREN! Jag kommer att gråta och svära, vi kommer att bli ovänner. Ser framemot det dock, ett längre projekt känns rätt aktuellt. Ser framemot teorin också, jag är pluggsmart och när jag vill lära mig något går det väääldigt fort, oavsett om det är 100 eller 100000 sidor. Läser oftast igenom allt en gång sen kan jag allt. Rätt komiskt, med tanken på att jag hoppade av gymnasiet. Men jag var lat och inte tillräckligt stimulerad, man var ju tvingad till att gå i skolan, och den idén gillade jag aldrig. Jag tycker inte om att bli tvingad till att göra saker.


 


En annan sak som jag upptäckt är att det är värre att bli av med den känslomässiga oskulden än den fysiska.


Tack och hej.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Söndag 21 jan 20:06

Älskar att glida runt nyduschad hemma i fina underkläder och nattlinnen. Jag har hur många som helst and I l0ve it! Jag gör det endast för mig själv. Jag tycker att det är viktigt att göra saker för sig själv, skämma bort sig själv och hitta de stu...

Av Lady J - Fredag 19 jan 13:54


Hur najs är det inte att denna blogg har precis nyligen fyllt 10 år!! TIO ÅR! Och jag hittade ett gammalt inlägg, herregud, jag var 17 år och skulle fylla 18.... bebis! Fan vad rolig jag var! Tränade och söp! ...

Av Lady J - Fredag 19 jan 13:19

Jag har tänkt på en sak, Jag har aldrig varit förtjust i att få blommor, det har aldrig varit någon grej för mig och jag har alltid undrat varför andra blir så glada över att få blombuketter ? Jag har kommit på det! Det är ju inte speciellt! Spela...

Av Lady J - Tisdag 16 jan 22:42

Hittade en gammal bild, det är alltså 6 år mellan bilderna. Jag hade bara bott i sthlm i 6 månader och det vuxna livet hade precis börjat.Jag får sån ångest över att tiden flyger förbi; dagarna smälter ihop och blir månader som blir år och de senaste...

Av Lady J - Söndag 14 jan 20:19

Äntligen! Hittade en matta till sovrummet, renskinnet åker nu till himlen.. Nu är jag nöjd! Har vaxat hela kroppen idag, tänkte skura golvet också meeeeen jag orkar inte så jag gör det imorgon istället när jag tycker att det är roligt igen :) ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se