LADY J

Direktlänk till inlägg 15 mars 2015

Your actions speak so loud, I cant hear what you are saying!

Av Lady J - 15 mars 2015 20:55


Mensvärk är kvällens melodi.. Man hinner ju glömma bort hur det är.. I och med att jag har min spiral så får jag nästan aldrig mens, men här är vi.. Aja, förhoppningsvis försvinner den jäkeln om 2-3 dagar! Får krypa till jobbet imorgon.


Det går bra annars, ska planera en vattenmelon! Fick en ide som jag måste genomföra, för att ha gjort det. Antagligen gör jag det för att det är en konstig idé. Jag gillar konstiga ideér.


Har bestämt mig för att ta körkort. Har hitat ett offer som har gått med på att övningssköra med mig. STACKAREN! Jag kommer att gråta och svära, vi kommer att bli ovänner. Ser framemot det dock, ett längre projekt känns rätt aktuellt. Ser framemot teorin också, jag är pluggsmart och när jag vill lära mig något går det väääldigt fort, oavsett om det är 100 eller 100000 sidor. Läser oftast igenom allt en gång sen kan jag allt. Rätt komiskt, med tanken på att jag hoppade av gymnasiet. Men jag var lat och inte tillräckligt stimulerad, man var ju tvingad till att gå i skolan, och den idén gillade jag aldrig. Jag tycker inte om att bli tvingad till att göra saker.


 


En annan sak som jag upptäckt är att det är värre att bli av med den känslomässiga oskulden än den fysiska.


Tack och hej.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Söndag 15 juli 23:18


Helt omöjligt att beskriva denna helg! Wow! Började med att Johanna och jag bubblade på salongen, åkte till trädgården, jag tyckte det var för mkt folk och jag blir trött av alla energier och fulla människor så vi taggade till habibi och det va...

Av Lady J - Onsdag 11 juli 20:25


Slutade 16 idag, åkte hem och städat tills nu, det gick fort :) Imorgon flyttar Johanna in till mig och ska bo här hela helgen och nästa helg! Jättemysigt! Jag tänkte rejva i helgen, ett utomhus rejv. Det var länge sen och jag set framemot det. Ska d...

Av Lady J - Söndag 8 juli 21:48

Tapetserade hela lördagen till 02:25! Helt fantastiskt, vi kunde inte vänta längre. Såg en intressant sak.. Jag började med naglar i en källare i Luleå, på skoj.. nu när tapeten till min salong är på plats så är färgerna väldigt lika från då til...

Av Lady J - Onsdag 4 juli 22:02


Äääääntligen har Cindys pokaler kommit!!! Kopparbord kom idag också, än är inte vänthörnan på plats, men snaaaart och det kommer att se helt fantastiskt ut!!!!! Man märker verkligen hur kunderna trivs på salongen! Hur de känner att de unnar sig ...

Av Lady J - Måndag 2 juli 19:22


Det där SMSet jag aldrig skickade, men jag skrev en mycket kortare version, för vissa förtjänar inte att höra den goda versionen. Men i och med att detta är en sorts dagbok, så får ni ta del av det smset som jag aldrig skickade; Finns tusen...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se