LADY J

Direktlänk till inlägg 24 maj 2015

luuuleeååå

Av Lady J - 24 maj 2015 21:09

 


Var i Luleå i helgen, det var superskönt att komma bort.

Vi festade loss i fredags tills på morgonen och det var så härligt att äntligen få uppleva ljusa nätter igen, herregud vad jag har saknat att gå igenom staden, mitt på natten, full som fan, med solen i ansiktet och inga människor/bilar ute. RIktigt skönt!


I lördags var vi i en stuga och festade, bastade, badade bubbelpool. Vi blev riktigt kalas jag och Eve, men minnet tappade man inte för en gångs skull när vi festar ihop haha. Blev lite less över en person som påstår att vi har gjort saker som vi INTE har gjort, tycker inte att det är OK någonstans att anklaga någon för vissa saker som aldrig hände. Jävlar vad arg jag var. Jag vet vad jag gör, och vad jag inte gör. Men men, jag löste det och orkar faktiskt inte bry mig om det nu. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Lördag 12 jan 19:58


Jag är världens gladaste! Min mamma har involverat sig i min Bullterrier dröm, efter att jag tjatat om denna ras i över 3 år nu? När jag första gången sa att jag ska ha en var hennes reaktion ?phhhh-Fyfan??? Nu är det hon som tjatar på att jag ska ...

Av Lady J - Tisdag 8 jan 19:57


Jag är återställd nu! Mat på East med finaste Cindy, sen fest i Västberga, sen abonnerad porrklubb, jajemen, haha ! Sen fest vid gullmars. Jag kom hem 15! Hahahah! Det var jättemysigt! Träffade massa gamla vänner som jag inte sett på ca 1.5år. Så ...

Av Lady J - Söndag 6 jan 22:37


Har pluggat i 8h non stop idag. Det är en stor hemlighet, typ. Jag håller på att lära mig ett nytt språk. Jag har inte berättat det för någon och kommer inte heller att göra det. Ni som läser detta är de enda som vet. Vilket språk är också hemligt....

Ppl

Av Lady J - Fredag 4 jan 15:08


Jag är såååå trött på folk som förändras över en natt. Utan förvarning. Alla lögner och bortförklaringar. Hur kan man bli Det man sa att man inte var? Jag förstår inte? Varför är det så svårt att prata? Jag har också märkt att de som säger att de ä...

Av Lady J - 25 december 2018 13:00


              Jag ska, enligt andra, vara lik Marilyn på denna bild.  Ccool, Bye!         ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se