LADY J

Direktlänk till inlägg 29 augusti 2015

Flytt, gråt, piller

Av Lady J - 29 augusti 2015 13:30


Är mitt i en flytt.. Ska bo själv!


Men när en flytt plötsligt berör ens inre!? Saker som jag har gömt längst ner under garderoben dyker upp, alla gamla minnen blir plötsligt så skarpa och det river inombords. Jag vill lägga mig ner och grina oavbrutet i veckor!!! Ska jag slänga allt åt helvete eller behålla för att kunna ta upp det i framtiden för nostalgins skull? Jag packar in allt i en hemlig låda som tidigare och gömmer den, jag kan inte slänga minnen, det gör jag aldrig. Fan för mig! I denna stund saknar jag personen som förstod mig som människa, att bara kunna berätta allt som en öppen bok var så befriande! Alltså jag dör :( det känns verkligen som att något inom mig har dött en smärtsam död. Jag hade glömt det, men nu dyker allt upp igen, alla flashbacks! Fuck alltså!!!! Jag har inte gråtit sen jag slutade gråta, det var månader sen.. Och här brast det!


...och all smärta bedöver man med piller.

För vad vet de om mig? Ingenting, Ingeting!


Det är rätt skönt att vara duktig på sitt jobb, erkänt duktig. Man gömmer allting bakom sitt fantastiska arbete, all smärta, all sort, all förlust. Man är bra, man är stolt över sitt egetbyggda skal. Det är stabilt, konstant, det blir bättre.. På samma gång som allt inom en själv faller samman och ingen vet någonting. Jag är ju trots allt så glad och skojjig. Men ingen vet, inngen vet hur man spänner ihop sina käkben för att hålla bort gråten på vägen hem. Ingen vet hur man ständigt kämpar för att hålla ens dimmiga, kalla och övergivna inre varmt, hur jag försöker hålla lågan brinnande.JUMPER - HARDWELL, W&W

- first time I knew.. remember the firsts.. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Måndag 18 juni 20:24

Den här gillar jag just nu, mycket mycket !:))) https://open.spotify.com/track/3SxGtGWn7IWgFzn8Euk6wc?si=zhYUgCmeRrGU5OXFFYxruQ https://youtu.be/XWycOPFBCTw ...

Av Lady J - Söndag 17 juni 17:51


Det blev fest igår. Legat i sängen hela dagen och är helt slut. Vart var man inte igår ? Efter lite bubbel bokades en resa till Malaysia... åker i juli tydligen.. haha! Skönt med semester! Men nu har jag ångest över att fixa schemat. Ångesten släpp...

Av Lady J - Fredag 15 juni 19:32


Ägt salong i 2 veckor nu! Vad fort det går, vad roligt det är! Så mysigt att fixa och dona! Imorgon ska Cindy och jag Egoista oss! Vi ska shoppa! Det kommer att bli en mysig helg:) ...

Av Lady J - Måndag 11 juni 15:32


Jag hör det du tänker, Jag känner det du känner, Dina tankar och känslor blir också mina, Vi kan inte fly eller ljuga, Träffa mig, prata med mig! ...

Av Lady J - Söndag 10 juni 18:53


Fixat fransarna, nu är jag glad igen!

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se