LADY J

Direktlänk till inlägg 29 augusti 2015

Flytt, gråt, piller

Av Lady J - 29 augusti 2015 13:30


Är mitt i en flytt.. Ska bo själv!


Men när en flytt plötsligt berör ens inre!? Saker som jag har gömt längst ner under garderoben dyker upp, alla gamla minnen blir plötsligt så skarpa och det river inombords. Jag vill lägga mig ner och grina oavbrutet i veckor!!! Ska jag slänga allt åt helvete eller behålla för att kunna ta upp det i framtiden för nostalgins skull? Jag packar in allt i en hemlig låda som tidigare och gömmer den, jag kan inte slänga minnen, det gör jag aldrig. Fan för mig! I denna stund saknar jag personen som förstod mig som människa, att bara kunna berätta allt som en öppen bok var så befriande! Alltså jag dör :( det känns verkligen som att något inom mig har dött en smärtsam död. Jag hade glömt det, men nu dyker allt upp igen, alla flashbacks! Fuck alltså!!!! Jag har inte gråtit sen jag slutade gråta, det var månader sen.. Och här brast det!


...och all smärta bedöver man med piller.

För vad vet de om mig? Ingenting, Ingeting!


Det är rätt skönt att vara duktig på sitt jobb, erkänt duktig. Man gömmer allting bakom sitt fantastiska arbete, all smärta, all sort, all förlust. Man är bra, man är stolt över sitt egetbyggda skal. Det är stabilt, konstant, det blir bättre.. På samma gång som allt inom en själv faller samman och ingen vet någonting. Jag är ju trots allt så glad och skojjig. Men ingen vet, inngen vet hur man spänner ihop sina käkben för att hålla bort gråten på vägen hem. Ingen vet hur man ständigt kämpar för att hålla ens dimmiga, kalla och övergivna inre varmt, hur jag försöker hålla lågan brinnande.JUMPER - HARDWELL, W&W

- first time I knew.. remember the firsts.. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Onsdag 12 dec 21:07


Jag har tänkt på dig.. mycket, den senaste veckan och jag vet inte varför. Det har varit tyst i min hjärna så länge. Ville skicka ett sms, kolla hur du mår, men ångrade mig efter första bokstaven. Läste några gamla mess, dock inte den sista. Vi...

Av Lady J - Lördag 10 nov 22:34


Tog precis beslutet att inte sova inatt. Varför? För att jag inte har TID! För att det är så mycket som ska göras att om jag sover inatt så kommer jag inte hinna. Just nu är jag i en period då bägaren har tippat över och jag försöker att inte drunk...

Av Lady J - Tisdag 23 okt 01:00


Oooo!!! Vaaaa händer!? Hela min kropp, varje cell, varje andetag och hjärtslag skriker efter någon speciell. Jag har aldrig varit med om liknande! ?Jag faller inte och han gör mig inte svag. Han lyfter mig och jag blir stark, berusar mig utan ...

Av Lady J - Lördag 20 okt 22:34


Idag hade jag kurs i 3D. Det var världigt roligt! Vi började 09 (jag började 08) och jag åkte från salongen 21:20. Bra lördag! Perfekt ! Imorgon ska vi lära oss ny teknik. Vi ska måla! Sååå otroligt duktiga elever jag har, så imponerad!!! ...

Av Lady J - Lördag 20 okt 22:29

Så där! En hel nikotinfri månad har passerat. Blodtryck? Säkert sämre än tidigare. Håller tummarna på måndag. Vill varken röka eller snusa, inget sug, ingen saknad. Så jag kommer inte att räkna hur länge jag varit ?fri från det? från och med imorgo...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se