LADY J

Direktlänk till inlägg 29 augusti 2015

Flytt, gråt, piller

Av Lady J - 29 augusti 2015 13:30


Är mitt i en flytt.. Ska bo själv!


Men när en flytt plötsligt berör ens inre!? Saker som jag har gömt längst ner under garderoben dyker upp, alla gamla minnen blir plötsligt så skarpa och det river inombords. Jag vill lägga mig ner och grina oavbrutet i veckor!!! Ska jag slänga allt åt helvete eller behålla för att kunna ta upp det i framtiden för nostalgins skull? Jag packar in allt i en hemlig låda som tidigare och gömmer den, jag kan inte slänga minnen, det gör jag aldrig. Fan för mig! I denna stund saknar jag personen som förstod mig som människa, att bara kunna berätta allt som en öppen bok var så befriande! Alltså jag dör :( det känns verkligen som att något inom mig har dött en smärtsam död. Jag hade glömt det, men nu dyker allt upp igen, alla flashbacks! Fuck alltså!!!! Jag har inte gråtit sen jag slutade gråta, det var månader sen.. Och här brast det!


...och all smärta bedöver man med piller.

För vad vet de om mig? Ingenting, Ingeting!


Det är rätt skönt att vara duktig på sitt jobb, erkänt duktig. Man gömmer allting bakom sitt fantastiska arbete, all smärta, all sort, all förlust. Man är bra, man är stolt över sitt egetbyggda skal. Det är stabilt, konstant, det blir bättre.. På samma gång som allt inom en själv faller samman och ingen vet någonting. Jag är ju trots allt så glad och skojjig. Men ingen vet, inngen vet hur man spänner ihop sina käkben för att hålla bort gråten på vägen hem. Ingen vet hur man ständigt kämpar för att hålla ens dimmiga, kalla och övergivna inre varmt, hur jag försöker hålla lågan brinnande.JUMPER - HARDWELL, W&W

- first time I knew.. remember the firsts.. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Lördag 17 mars 20:23


Jobbar med massa hemligheter efter jobbet i fredags och hela dagen igen, tills nu. Fattar inte hur jag kan sitta i 9timmar utan rast och pilla med naglar här hemma haha! Men nu är jag klar med min uppgift och har lämnat in den. Det är hemligt för a...

Av Lady J - Söndag 11 mars 10:20

Verkar som att jag hittade fokus inom mig och fick med mig massa pokaler hem. Underbart! Eller asså, första tävlingen fuckade jag upp helt, eller, vad ska man säga, det var så kallt på arenan att materialet inte stelnade och var helt fucked up! Där...

Av Lady J - Onsdag 7 mars 22:05


Jag har sökt fokus inom mig över en veckas tid och jag finner inte den. Hade verkligen behövt det. Det är väldigt konstigt men det har varit så mycket annat som jag behövt lösa och saker som har tagit min energi. Skyller inte ifrån mig, verkligen i...

Av Lady J - Söndag 4 mars 11:48


Klockan är strax före 12 och jag har hunnit städa och sista tvättmaskinen är full gång. Luktar så gott i lägenheten igen, mys! Har inte bestämt mig om jag ska iväg och handla eller om jag ska strunta i matlagningen denna helg. Åker till Göteborg på...

Av Lady J - Onsdag 28 feb 11:46


Sitter på Hippy Market, äter godaste lunchen och går igenom mina papper som ska vidare till min revisor, skönt! Så mysigt med massa snö ute. I LOVE IT! Har dessutom en skön arbetsvecka där jag faktiskt kan äta lunch i lugn och ro, härligt! Min h...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se