LADY J

Direktlänk till inlägg 29 augusti 2015

Flytt, gråt, piller

Av Lady J - 29 augusti 2015 13:30


Är mitt i en flytt.. Ska bo själv!


Men när en flytt plötsligt berör ens inre!? Saker som jag har gömt längst ner under garderoben dyker upp, alla gamla minnen blir plötsligt så skarpa och det river inombords. Jag vill lägga mig ner och grina oavbrutet i veckor!!! Ska jag slänga allt åt helvete eller behålla för att kunna ta upp det i framtiden för nostalgins skull? Jag packar in allt i en hemlig låda som tidigare och gömmer den, jag kan inte slänga minnen, det gör jag aldrig. Fan för mig! I denna stund saknar jag personen som förstod mig som människa, att bara kunna berätta allt som en öppen bok var så befriande! Alltså jag dör :( det känns verkligen som att något inom mig har dött en smärtsam död. Jag hade glömt det, men nu dyker allt upp igen, alla flashbacks! Fuck alltså!!!! Jag har inte gråtit sen jag slutade gråta, det var månader sen.. Och här brast det!


...och all smärta bedöver man med piller.

För vad vet de om mig? Ingenting, Ingeting!


Det är rätt skönt att vara duktig på sitt jobb, erkänt duktig. Man gömmer allting bakom sitt fantastiska arbete, all smärta, all sort, all förlust. Man är bra, man är stolt över sitt egetbyggda skal. Det är stabilt, konstant, det blir bättre.. På samma gång som allt inom en själv faller samman och ingen vet någonting. Jag är ju trots allt så glad och skojjig. Men ingen vet, inngen vet hur man spänner ihop sina käkben för att hålla bort gråten på vägen hem. Ingen vet hur man ständigt kämpar för att hålla ens dimmiga, kalla och övergivna inre varmt, hur jag försöker hålla lågan brinnande.JUMPER - HARDWELL, W&W

- first time I knew.. remember the firsts.. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Tisdag 18 sept 21:38


Siffror jagar mig just nu. Jag kollar sällan på klockan, tror jag? Men varje gång, ok, nästan varje gång som jag kollar så ser jag 21:21, 11:11, 15:15 osv... 3 bilar efter varandra körde förbi mig idag och alla tre hade 744 som reg.nr.. hur SJUKT ...

Av Lady J - Måndag 17 sept 21:42

Fy fasen vad jag många gånger skäms för denna blogg. I många fall är den bara vidrig. Logiken i skrivandet är att man skriver när man behöver skriva av sig, när man är ett känslofyllt monster. Jag skäms över det mesta som jag har skrivit här gä...

Av Lady J - Söndag 16 sept 21:19


Snart får jag hem kläder för 28.000kr hahaha jag dör! Jag beställde allt, hoppas ingenting passar! En jacka från Hilfiger hängde på också... heehehehehehe! ...

Av Lady J - Fredag 7 sept 22:09


I been waiting wide awake for the waves to come and take Take me right to you One hundred bottles of the good shit couldn't even bring you back What am I to do? Feel like I'm circlin' a drain All I see is the remains of an ugly truth One ...

Av Lady J - Fredag 7 sept 21:57


Vann SM i gelé igår, och fick silver i akrylen. Förlorade guldet med 1 poäng. Gjorde, som vanligt, dumma missar, små. Jag är ok med det, tyckte det var PIIISSSSS först, men nu är jag glad. Orkar inte bry mig helt ärligt. Nästa år tänker jag vinna B...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se