LADY J

Direktlänk till inlägg 12 september 2015

Better without yah!

Av Lady J - 12 september 2015 11:33


Idag kör jag en städdag. Tvätta, dammsuga, diska. Sjukt mysigt tycker jag! Skönt att ha tvättmaskin hemma och slippa springa ner alt. oroa sig för att någon ska sno ens dyra kläder. Sen är det sååå härligt när det luktar sköljmedel i hela lägenheten, det lyfter upp allt! Sköljmedelsmässigt gillar jag inte sånna där vanilj/blommor crap, det ska vara de där blåa som är sjukt fräscha bara, hos mig iaf. Ni andra får göra vadfan ni vill. Tack gode gud för den fia viljan. Hahah byyyeee amigos! Amen!


 


Igår hängde jag hos Linnea, hon lagade thaimat till sjuka mig:

 Och i veckan shoppade jag (bland annat köpte jag knivar från Global, FUCK YES!):

   VÄÄÄÄÄRLDENS bästa vinglas! De är snygga och tunga! Kostar 530kr/st, men vadfan,

man klarar sig fint på 6 stycken till en början sen kan man fylla på:

   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Lördag 12 jan 19:58


Jag är världens gladaste! Min mamma har involverat sig i min Bullterrier dröm, efter att jag tjatat om denna ras i över 3 år nu? När jag första gången sa att jag ska ha en var hennes reaktion ?phhhh-Fyfan??? Nu är det hon som tjatar på att jag ska ...

Av Lady J - Tisdag 8 jan 19:57


Jag är återställd nu! Mat på East med finaste Cindy, sen fest i Västberga, sen abonnerad porrklubb, jajemen, haha ! Sen fest vid gullmars. Jag kom hem 15! Hahahah! Det var jättemysigt! Träffade massa gamla vänner som jag inte sett på ca 1.5år. Så ...

Av Lady J - Söndag 6 jan 22:37


Har pluggat i 8h non stop idag. Det är en stor hemlighet, typ. Jag håller på att lära mig ett nytt språk. Jag har inte berättat det för någon och kommer inte heller att göra det. Ni som läser detta är de enda som vet. Vilket språk är också hemligt....

Ppl

Av Lady J - Fredag 4 jan 15:08


Jag är såååå trött på folk som förändras över en natt. Utan förvarning. Alla lögner och bortförklaringar. Hur kan man bli Det man sa att man inte var? Jag förstår inte? Varför är det så svårt att prata? Jag har också märkt att de som säger att de ä...

Av Lady J - 25 december 2018 13:00


              Jag ska, enligt andra, vara lik Marilyn på denna bild.  Ccool, Bye!         ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se