LADY J

Direktlänk till inlägg 25 december 2017

Hello stranger

Av Lady J - 25 december 2017 19:03


Jag vet inte när jag var ledig i 2 hela dagar senast och spenderade all denna tid på att umgås med mig själv. Kan det vara någon vecka före Afrika? Mer? Jag vet inte!

Jag är bland folk konstant, om inte på jobbet så efter jobbet och det är ju roligt, men jag är typ som en IPhone, batteriet tar slut och jag måste gömma mig hemma och ha egen tid, få tillbaka energi. Jag har städat, handlat, tvättat, diskat, lagat mat och haft det så himla mysigt. Det är saker som jag verkligen tycker om att göra. Noll eller 100. Jag grisar gärna ner lägenheten på vardagarna så att jag får någonting att städa på helgen. Nu har jag lagt mig i sängen och ska läsa min bok, så sköööönt!

Tog långledig från 30e dec till 2a januari. 4 dagars ledighet! Vem vill dricka bubbel med mig på fredag? Aaalltså chilldricka, ingen utgång!

Har inte bestämt nånting gällande nyår. Egentligen vill jag inte fira det heller, tycker av någon konstig anledning att fyrverkerier är sorgligt(man stänger gamla året, öppnar nytt år, det ska vara en glad stund, 100 nostalgiska tankar passerar ens huvud om året som varit, man ska känna sig stark, kyssa den man älskar, komma ihåg det ögonblicket vilket man aldrig gör, alla omkring ser förväntansfulla ut, längtar efter framtiden osv..), funderar på att stanna hemma och vila. Skulle kunna tänka mig söder hos en polare om det blir lugnt, vilket det iofs blir. Jaaaaaah vi får se! Just nu orkar jag ingenting!

Köpt sängkläder i vit siden! Jag HATAR att sova i siden, meeeeen denna är helt rätt! Insidan och undersidan (den som är mot min kropp) är av satin vilket gör att mitt täcke inte glider omkring varken på mig eller inuti! Årets köp :) sover som en prinsessa! Älskar mitt duntäcke med, wow wow wow!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Lördag 12 jan 19:58


Jag är världens gladaste! Min mamma har involverat sig i min Bullterrier dröm, efter att jag tjatat om denna ras i över 3 år nu? När jag första gången sa att jag ska ha en var hennes reaktion ?phhhh-Fyfan??? Nu är det hon som tjatar på att jag ska ...

Av Lady J - Tisdag 8 jan 19:57


Jag är återställd nu! Mat på East med finaste Cindy, sen fest i Västberga, sen abonnerad porrklubb, jajemen, haha ! Sen fest vid gullmars. Jag kom hem 15! Hahahah! Det var jättemysigt! Träffade massa gamla vänner som jag inte sett på ca 1.5år. Så ...

Av Lady J - Söndag 6 jan 22:37


Har pluggat i 8h non stop idag. Det är en stor hemlighet, typ. Jag håller på att lära mig ett nytt språk. Jag har inte berättat det för någon och kommer inte heller att göra det. Ni som läser detta är de enda som vet. Vilket språk är också hemligt....

Ppl

Av Lady J - Fredag 4 jan 15:08


Jag är såååå trött på folk som förändras över en natt. Utan förvarning. Alla lögner och bortförklaringar. Hur kan man bli Det man sa att man inte var? Jag förstår inte? Varför är det så svårt att prata? Jag har också märkt att de som säger att de ä...

Av Lady J - 25 december 2018 13:00


              Jag ska, enligt andra, vara lik Marilyn på denna bild.  Ccool, Bye!         ...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se