LADY J

Direktlänk till inlägg 2 juli 2018

He runs, wishing he could fly

Av Lady J - Måndag 2 juli 19:22


Det där SMSet jag aldrig skickade, men jag skrev en mycket kortare version, för vissa förtjänar inte att höra den goda versionen. Men i och med att detta är en sorts dagbok, så får ni ta del av det smset som jag aldrig skickade;Finns tusen tankar och känslor inom mig..

1. Du har bevisat att du inte förstår vad jag menar när jag skriver, jag bad dig att inte göra så igen..
2. Du är inte värd min tid mer, jag har lagt på tok för många år av mitt liv på dig/tänka på dig
3. Du är inte värd mig, och du tycker själv att du är värd någon bättre.


Du kanske förstår i teorin hur fel du har behandlat mig, men inte i ditt hjärta. Trots ditt beteende mot mig första gången valde jag att förlåta dig och släppa det gamla för att öppna upp mina armar och mitt hjärta för dig igen, ge oss en andra chans, medans du utnyttjade min godhet för att ha en axel att gråta mot och ha någonting att ha sex med/fördriva tid för att slippa vara själv, igen. Av alla tjejer, valde du att gå tillbaka till den du förmodligen sårat allra mest. Det är fruktansvärt och oförlåtligt. Jag säger inte att du är en ond människa, jag tror fortfarande att du är fantastisk mot din krets och familj, men mot mig är du fruktansvärt ond och jag förstår inte vad jag har gjort dig för att du ska behandla mig på det sättet. Hur kan allting har varit en lögn, hur är det möjligt att vara så ombytlig. Du kom tillbaka, finare och bättre på alla sätt och vis, för att över en natt vända. Hur du berättat om att jag vet så mkt om dig, mer än många av dina vänner, hur du gillar att prata med mig. Hur du legat bredvid mig, i min säng och pratat om saker vi kunnat göra framöver, velat att jag ska träffa dina vänner. Alla dessa lögner för att få ha sex? Jag känner mig så fruktansvärt dum och utnyttjad! Det gör fysiskt ont i hela kroppen, för jag svek mig själv genom att lita på dina ord när du sa att du inte skulle göra så igen.


Du var lyckan i mitt liv, stunderna med dig fyllde hela min själ till glitter. Du är också mitt mörker, min sorg och det största misstaget jag någonsin gjort. Mycket har jag berättat om mig endast för dig, mycket jag gjort bara med dig, och nu äcklar det mig, för tydligen var det inte på riktigt. Det känns som att bli amputerad, bli sliten i stycken, som ett värdelöst köttstycke. Förstår inte vad det är med dig som gör mig så hel, nästan euforisk.

Men jag hoppas att din nästa uppskattar varje millimeter av dig, minst lika mycket som jag gjort, hur ens inre lyser upp av glädje när du tittar på en. Ditt skratt, din röst, det fina födelsemärket mellan dina bröst och din kind, din doft. Att hon aldrig slutar njuta av dina läppar och hur sött du snarkar och pustar när du sover, hur varma och goa kramar du har när de väl omfamnar en. Bara en sån lite grej att man är trygg med dig i en jäkla bil!! Jag hoppas att hon aldrig sårar dig eller säger något dumt om dig eller höjer sin röst. För om du nöjer dig med någon som inte är redo att ta ner månen och hela universum för dig som jag var, så kommer det att göra mer ont än att förlora dig. Och om du får en dotter, hoppas jag att hon aldrig träffar någon som Du, för det är först då du kommer förstå vad du gjort mot mig.

Jag har velat ge dig allt, ha allt med dig, landa med dig, det enda jag ville ha var respekt ödmjukhet och bekräftelse på att jag dög. Denna längtan tar slut här. Gör mig en tjänst och kontakta mig ALDRIG någonsin igen, du får inte det, oavsett vad eller när. Sudda ut mig från din näthinna för gott och lev som att jag aldrig existerat. Stöter vi på varandra ute, gå förbi mig som alla andra främlingar omkring för jag kommer att göra detsamma. Oroa dig inte om jag är ledsen, för det är jag inte nu. Men jag är arg och känner mig lurad.


Ungefär så, förutom där jag berättar allt fint om honom. Det var mina sista ord någonsin till honom. Och jag är verkligen inte ledsen, tycker mer att detta är sjukt, det är bortanför alla mina gränser och därför förstår jag inte det beteendet. Jag behöver inte heller förstå det. Märklig känsla att klippa med någon man ville göra underverk med. Jag ville ha barn, hus ja allt med honom. Men jag kan inte vänta för alltid och se på hur jag är en snuttefilt mellan hans relationer. Skulle han plinga på min dörr ikväll och förklara sig så skulle jag kanske förstå, men det kommer aldrig att hända. så jag släpper detta för alltid nu. För jag måste kunna gå vidare, efter typ 6år. Nu är det över och denna gång för alltid. Klart det är tråkigt att avsluta med den enda personen man någonsin fallit för. Klart att jag är rädd för framtiden, mer än någonsin. Jag är rädd att aldrig bli kär igen. Jag kanske blir det, men det finns inga garantier, då jag varit det en gång på mina 28 år. Därför var det på tiden att avsluta, så att jag kan gå vidare och veta att han aldrig kommer tillbaka igen. Steg 1 är ju att gå tillbaka till ruta 1 och inte besöka hans sociala medier igen, jag klarade 2,5år utan att snoka, så jag fixar det igen :)

Men nu vet ni läget iallafall. Jag tror absolut att han var en ?twin flame?. Men nu tänker jag fokusera på mig själv :) Det är det värsta och bästa jag gjort. LOVE, Bye!

?Lova mig att vara lycklig!?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Tisdag 18 sept 21:38


Siffror jagar mig just nu. Jag kollar sällan på klockan, tror jag? Men varje gång, ok, nästan varje gång som jag kollar så ser jag 21:21, 11:11, 15:15 osv... 3 bilar efter varandra körde förbi mig idag och alla tre hade 744 som reg.nr.. hur SJUKT ...

Av Lady J - Måndag 17 sept 21:42

Fy fasen vad jag många gånger skäms för denna blogg. I många fall är den bara vidrig. Logiken i skrivandet är att man skriver när man behöver skriva av sig, när man är ett känslofyllt monster. Jag skäms över det mesta som jag har skrivit här gä...

Av Lady J - Söndag 16 sept 21:19


Snart får jag hem kläder för 28.000kr hahaha jag dör! Jag beställde allt, hoppas ingenting passar! En jacka från Hilfiger hängde på också... heehehehehehe! ...

Av Lady J - Fredag 7 sept 22:09


I been waiting wide awake for the waves to come and take Take me right to you One hundred bottles of the good shit couldn't even bring you back What am I to do? Feel like I'm circlin' a drain All I see is the remains of an ugly truth One ...

Av Lady J - Fredag 7 sept 21:57


Vann SM i gelé igår, och fick silver i akrylen. Förlorade guldet med 1 poäng. Gjorde, som vanligt, dumma missar, små. Jag är ok med det, tyckte det var PIIISSSSS först, men nu är jag glad. Orkar inte bry mig helt ärligt. Nästa år tänker jag vinna B...

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se