LADY J

Direktlänk till inlägg 26 mars 2019

Själar som glittrar

Av Lady J - Tisdag 26 mars 20:14


Jag hade en fantastisk helg!
Och vissa själar är verkligen oförglömliga.

Vann en tävling i lördags, anmälde mig kvällen innan, som tur. Hanna (som var min modell) var fantastisk. Vi käkade efteråt och sen kom Richard och Elin till salongen och vi firade, sen gick vi till urban deli, där jag precis innan stängning fick en dipp och precis då hörde J av sig så jag tog en taxi till Nacka och hängde med honon. Vi sågs på nyår lite snabbt men innan det hade vi nog inte hängt på säkert 1.5-2år nästan. Aaand han är fantastisk, så enkel att vara med och jag känner mig som en ny människa efter det. Vi var säkert uppe till efter 7 och babblade osv. Bästa konversationerna! Drack vin, lyssnade på musik. Som att vara ensam fast inte. Speciell känsla och unik på alla sätt och vis.

Dagen efter hämtade Nina mig där och vi åkte till mig, käkade mat och hade en så skön dag. Länge sen jag såg henne och mycket har hänt. Perfekt dag verkligen!!

Igår fyllde jag 29år, konstigt. Förr visste man hur det kändes att fylla år, nu har man fan ingen aning. Men det är kul! Cindy min favorit bjussa på käk på nytorget och Bonnie följde så klart med! Vi garvade tills vi grät och hon är underbar, önskar att alla hade en Cindy i sitt liv :) Tog mig inte hem den natten heller, förstås!

Idag har jag sett ut som skräp och det förtjänade jag, haha!


I MAJ ÅKER CINDY OCH JAG TILL SHANGHAI, nya äventyr ! Det ska bli sjukt kul, om inget konstigt händer på vägen, men vad skulle det vara!

Så; massa mysiga känslor bubblar inom mig och jag är så tacksam för alla människor som jag har i mitt liv.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Måndag 8 april 21:49


Yo, middag i fredags, jag är så fruktansvärt rolig så jag sa till K att hans taxi är på G och han hade 20 min på sig att gå ner. Han fick lite panik, insåg att jag inte skämtade hahahah! Han försökte lura mig till sig, så klart lyckades han sen, me...

Av Lady J - Torsdag 4 april 21:13

No sleep natten till idag...... Vadfan är vi där igen nu..höööhhh Jobbade igår, gick till nytorget för o fixa visum inför resan till Kina (jobb), drack, drack igen, sen blev det hemmafest som aldrig ville ta slut.. Klockan 6 på morgonen gick ja...

Av Lady J - Lördag 12 jan 19:58


Jag är världens gladaste! Min mamma har involverat sig i min Bullterrier dröm, efter att jag tjatat om denna ras i över 3 år nu? När jag första gången sa att jag ska ha en var hennes reaktion ?phhhh-Fyfan??? Nu är det hon som tjatar på att jag ska ...

Av Lady J - Tisdag 8 jan 19:57


Jag är återställd nu! Mat på East med finaste Cindy, sen fest i Västberga, sen abonnerad porrklubb, jajemen, haha ! Sen fest vid gullmars. Jag kom hem 15! Hahahah! Det var jättemysigt! Träffade massa gamla vänner som jag inte sett på ca 1.5år. Så ...

Av Lady J - Söndag 6 jan 22:37


Har pluggat i 8h non stop idag. Det är en stor hemlighet, typ. Jag håller på att lära mig ett nytt språk. Jag har inte berättat det för någon och kommer inte heller att göra det. Ni som läser detta är de enda som vet. Vilket språk är också hemligt....

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se