LADY J

Direktlänk till inlägg 4 april 2019

Seriöst

Av Lady J - Torsdag 4 april 21:13


No sleep natten till idag......
Vadfan är vi där igen nu..höööhhh

Jobbade igår, gick till nytorget för o fixa visum inför resan till Kina (jobb), drack, drack igen, sen blev det hemmafest som aldrig ville ta slut.. Klockan 6 på morgonen gick jag till salonge från C, helt fucked up förstörd! Jag fattar inte hur jag palllaaaaar!!! Jobbade 07-18:00 sen blev det fan hemåt.. plötsligt är jag inte så trött längre?

Förra helgen spenderades i Nacka! Hanna fyllde år, Cindy och jag... jaaazz alltså vad ska man ens skriva om oss två?! Finner inga ord för vår fantastiska vänskap, vi är så fantastiska! Hon är fantastisk!!!!!! Lärde känna henne för 6 år sen och varje dag hittar jag nya guldgruvor inom hennes hjärta och själ som peppar, inspirerar och bara gör mitt liv till något magiskt.


Något annat?
AAAAA min magkänsla har berättat saker för mig i ett par dagar nu.. Förstår inte varför den gör så.. Så skumt! Min magkänsla har egentligen alltid fel, förutom ett kapitel! Tycker inte om det!


Bullterriervalpar kommer vilken dag som helst nu också! Kommer det en hane, som är lugn, så är han MIN!!!!! Han kanske får heta Lasse-Vegas!!!! Vill ha min bebiiiiiiissss nu! Fast jag är som sagt cooool om jag får vänta till nästa kull också. Ni känner ju mig nu, jag kommer att ha hund, universum kommer att komma med den i perfekt timing.


En sak till, eller två:
Jag röker som aldrig förr, jag förstör min kropp just nu. För några veckor sedan var jag duktig iallafall. Ska sluta igen.. för valpens skull!

Vad var det andra... JO! Jag hade kunnat anstränga mig lite, skriva välskrivna texter, använda bättre språk och bygga snyggare meningar, men jag pallar inte det, jag läser inte ens igenom det jag skrivit före jag postar. Detta är en dagbok, det ska skrivas snabbt och före jag tappar suget eller minnet. Känslorna rakt upp och ner på bordet. Ja hej då nu måste jag dö!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Måndag 8 april 21:49


Yo, middag i fredags, jag är så fruktansvärt rolig så jag sa till K att hans taxi är på G och han hade 20 min på sig att gå ner. Han fick lite panik, insåg att jag inte skämtade hahahah! Han försökte lura mig till sig, så klart lyckades han sen, me...

Av Lady J - Tisdag 26 mars 20:14


Jag hade en fantastisk helg! Och vissa själar är verkligen oförglömliga. Vann en tävling i lördags, anmälde mig kvällen innan, som tur. Hanna (som var min modell) var fantastisk. Vi käkade efteråt och sen kom Richard och Elin till salongen och ...

Av Lady J - Lördag 12 jan 19:58


Jag är världens gladaste! Min mamma har involverat sig i min Bullterrier dröm, efter att jag tjatat om denna ras i över 3 år nu? När jag första gången sa att jag ska ha en var hennes reaktion ?phhhh-Fyfan??? Nu är det hon som tjatar på att jag ska ...

Av Lady J - Tisdag 8 jan 19:57


Jag är återställd nu! Mat på East med finaste Cindy, sen fest i Västberga, sen abonnerad porrklubb, jajemen, haha ! Sen fest vid gullmars. Jag kom hem 15! Hahahah! Det var jättemysigt! Träffade massa gamla vänner som jag inte sett på ca 1.5år. Så ...

Av Lady J - Söndag 6 jan 22:37


Har pluggat i 8h non stop idag. Det är en stor hemlighet, typ. Jag håller på att lära mig ett nytt språk. Jag har inte berättat det för någon och kommer inte heller att göra det. Ni som läser detta är de enda som vet. Vilket språk är också hemligt....

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se