LADY J

Direktlänk till inlägg 8 april 2019

Jag ska ha bäbis!!!! Slutat röka!

Av Lady J - Måndag 8 april 21:49


Yo, middag i fredags, jag är så fruktansvärt rolig så jag sa till K att hans taxi är på G och han hade 20 min på sig att gå ner. Han fick lite panik, insåg att jag inte skämtade hahahah! Han försökte lura mig till sig, så klart lyckades han sen, men först: nytorget 6! Det var så trevligt att hänga med vänner. K är en 10p på alla plan, fick lagad mat 3 på natten, sen värsta frullen. Alltså, nu ska jag skaffa hund och han tål inte hund, om jag inte skulle skaffa hund så hade jag tvingat honom att gifta sig med mig. Haha :) Han är liksom, gentleman, rolig, fint hjärta, snäll, intressant att prata med, trevlig, positiv, engagerad, lätt, bra, vacker, stilig, har sköna intressen... aaa men allt! Min valp kommer om 8 veckor, jag får helt enkelt passa på att hänga lite! Sen är det kört! Sjukt!

JA! BEBIS KOMMER I JUNI!
Det är en engelsk bullterrier, standard storlek, alltså stor. Eller, kompakt! De kan bli 20 eller 35 kilo :) myyyycker karaktär och vilja. Så grymt! Han föddes den 4e april och är den enda hanen i kullen. Jag fick honom!!! Fyfan så jävla söt lillemannen är! Jag är nöjd för att jag valde stora storleken och inte lyssnade på andra. I min hjärna så funkar jag bäst med större hundar, jag vill ha deras huvud nära min hand när jag går, det blir lättare att korrigera felbeteenden. Kommer jag att grina när den börjar bitas med starka käkar och vassa tänder? Aaaa! Kommer jag känna mig sämst? Aaaa! Kommer jag ha roligt? Japp!! Detta kommer att vara det värsta eller det bästa beslutet jag någonsin tagit. Och alla som oroar sig över att jag blir ?låst?: jag Vill bli det! Det finns saker som jag behöver lösa och denna hund kommer att hjälpa mig med mycket!

Igår, när beslutet togs och lite pengar fördes över, fimpade jag. Jag KAN INTE göra så mot min valp, jag vill ge den all uppmärksamhet och inte blåsa rök i närheten av den. Pengarna ska gå till leksaker för valpen, inte lungcancer! Så nu sitter jag med halsbränna och lunginflammation för att jag slutat röka, jag mår fruktansvärt! Men jag är lycklig ändå!


HÄR ÄR MIN BÄBIS:

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lady J - Torsdag 4 april 21:13

No sleep natten till idag...... Vadfan är vi där igen nu..höööhhh Jobbade igår, gick till nytorget för o fixa visum inför resan till Kina (jobb), drack, drack igen, sen blev det hemmafest som aldrig ville ta slut.. Klockan 6 på morgonen gick ja...

Av Lady J - Tisdag 26 mars 20:14


Jag hade en fantastisk helg! Och vissa själar är verkligen oförglömliga. Vann en tävling i lördags, anmälde mig kvällen innan, som tur. Hanna (som var min modell) var fantastisk. Vi käkade efteråt och sen kom Richard och Elin till salongen och ...

Av Lady J - Lördag 12 jan 19:58


Jag är världens gladaste! Min mamma har involverat sig i min Bullterrier dröm, efter att jag tjatat om denna ras i över 3 år nu? När jag första gången sa att jag ska ha en var hennes reaktion ?phhhh-Fyfan??? Nu är det hon som tjatar på att jag ska ...

Av Lady J - Tisdag 8 jan 19:57


Jag är återställd nu! Mat på East med finaste Cindy, sen fest i Västberga, sen abonnerad porrklubb, jajemen, haha ! Sen fest vid gullmars. Jag kom hem 15! Hahahah! Det var jättemysigt! Träffade massa gamla vänner som jag inte sett på ca 1.5år. Så ...

Av Lady J - Söndag 6 jan 22:37


Har pluggat i 8h non stop idag. Det är en stor hemlighet, typ. Jag håller på att lära mig ett nytt språk. Jag har inte berättat det för någon och kommer inte heller att göra det. Ni som läser detta är de enda som vet. Vilket språk är också hemligt....

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se