LADY J

Senaste inläggen

Av Lady J - 14 januari 2016 20:11


Och tänk att det kan komma en dag, en dag då du bara släpper allting och känner glädje.

Glädje för någon annan, glädje för den som tidigare gjort dig sååå ledsen.


Den glädjen sprider sig i kroppen och man är genuint glad, hela själen ler. Så känner jag nu. Jag är så himla glad för en viss person och jag hoppas att det fortsätter så där borta, jag vet faktiskt inte alls vad som pågår, men jag kan känna med hela min själ om att det är underbart där och jag är sååå glad för det. Jag hade 100 isberg kvar att smälta och skulle inte kunna ge honom det han behöver nu. Därför är jag glad att det ändå blev som det blev, det gjorde så jäkla ont, så ont att man ville spy, det kändes länge och jag blev påmind ofta, flera gånger om dagen. Men nu kan jag verkligen släppa det och bara vara glad. Det är så himla skönt!


 


Jag har varit nikotinfri i typ 2 månader nu, 100%! Det gör mig väldigt energisk och rastlös. Men jag är en "do´er", jag får precis allting gjort och lite till utan minsta lilla ansträngning. Idag skaffade jag en ekonomibok, där ska jag skriva allt, månad för månad. All inkomst och alla utgifter. Jag är sjukt intresserad av allt just nu i min firma.


 

ANNONS
Av Lady J - 11 januari 2016 22:47


Jag klarar inte av osäkra människor, har jag insett. Jag hör hur jävligt det låter, men det är sant. Jag klickar inte med svaga individer eftersom jag blir väldigt obekväm i deras närhet. Så egentligen handlar det inte ens om dem, snarare om mig själv, att jag inte gillar hur jag blir som människa omkring de som vrider på sig och vet varken in eller ut. De beter sig konstigt, har ett märkligt kroppsspråk och säger konstiga saker: oftast i försök att vilja vara rolig.. och det kanske är gulligt, och jag kanske är lite elak just nu, men jag var tvungen att få detta ur mig för att ha någon som helst möjlighet till en god nattssömn.


Idag var jag galen på jobber, för ALLT hände SAMTIDIGT i flera timmars intervall..

Sen tappade jag det helt och det rann över någon som står mig väldigt nära hjärat..

Jag måste börja röka eller snusa eller typ knarka, jag har För mkt energi utan nikotin.

Påminner om att mina kunder är underbara människor som alltid lyckas se det roliga

i det kaotiska så att jag blir lugn och glad.


Sen fick jag sån kluuuuump i magen och i halsen i slutet av dagen, det gjorde ont, igen. usch.. Sen gick det över, jag kom över det. Jag bryr mig inte så mkt längre om det då och då känns, det stör mig mest bara varför det ens kommer från ingenstans och känns när jag i mitt huvud inte vill ha något med det att göra. Sjukt störande, irriterande. Jag vill bara få bort det ur mitt system. Jag vill kunna leva vidare med mitt liv och jag är så less på att bli stoppad varje gång jag tar klivet vidare. På samma gång som den tomheten driver mig i annat, det trasiga inom mig får ihop såååå mycket annat i mitt liv. Och jag är tacksam för det! Jag är tacksam för att smärtan besöker mig, eftersom varje besök lyfter mig högre trots att det först sänker mig djupt, stundtals nu för tiden. Jag antar att det är på gott och ont. Om jag vill nå mina höjder kommer jag att behöva mina dalar, för att aldrig glömma bort vad som är viktigt och vad jag bör prioritera.


 

ANNONS
Av Lady J - 10 januari 2016 22:54O herregud! Jag ryser och grinar. Detta är det vackraste jag hört någonsin!

Närvaro, känsla, musikalitet.. Det är sinnersjukt. Jag döööör!


På tal om att dö, så höll jag på att dö idag. Min adapter som satt i väggen gick isär och lev 2-delad-- Två järnpinnar stack ut från eluttaget och jag tänkte "aja, jag tar dem och drar ut".. Jag tänkte inte på att det är ström i dem, allt gick så fort.. Jag stack fingrarna i eluttaget och fick världens elstöt som jag lyckades dra mig ur. AJ.. Sen SMALL det.. Jag har ingen el i halva lägenheten.. Min plattång funkar inte och jag vetefan hur jag ska sminka mig imorgon, tror jag skiter i det helt. Fick ofrivilligt bada med doftljus dessutom.. Jag badar ALLTID med doftljus, det får mig att koppla av och njuta av nuet, men idag blev jag tvungen att göra det och då blev jag typ stressad istället.. Jag har inte ens elskåp hemma med proppar.. Tror jag måste ner till elcentralen här som jag har nyckel till.. Intressant projekt.... Fyfaan!


                     


Sen lagade jag AAAAAAAAS GOD currykyckling med: banan, äpple, lime, mango chutney, ingefära, kokos, äppelmust, gräslök, grädde, paprika, chili, lök, vitlök jaaa tyyyp så. Det blev magiskt! Det känns som att det är det enda jag gör nu för tiden, lagar en jäkla massa mat. Igår gjorde jag räkor (köper alltid de som är gråa, råa, inte de där orangerosa för de är redan förkokta och de får inte samma krispighet som de råa. Något jag insåg gällande mina räkor var att det är MYCKET godare att fräsa dem snabbt i havssalt än vanlig salt. Havs salt till allt från och med nu!


 

Av Lady J - 7 januari 2016 20:44


Ja fyfan.. Åkte taxi till jobbet.. Vaknade 08.22 och det är då jag i vanliga fall låser min lägenhet.. Kund stod på schemat 08.45 Öööööh fuck tänkte jag, pinsamt! Speciellt när jag igår tänkte "vad sjukt, jag har inte försovit mig till jobbet på 2,5 år" ! Typiskt... Jag ringde ju taxin så fort jag fick tag i telefonen och klädde på mig på väg ned för trappan. Stod med byxorna till knäna neddragna och låste lägenheten. Kom till salongen 08.50 Jävligt nöjd ändå!!!


Jag är annars fortfarande nikotinfri. Det är väl typ en månad drygt nu. Tror det blir 5 veckor på fredag. Äh jag orkar faktiskt inte räkna längre. I'm Done, soooo... Saknar inte ens det, ever.

Jaha, vad finns det mer för kul i mitt liv... Haha! Ehm... Jag jobbar, dricker te, ser serier, är sur på en mr. osv... Annars är jag väldigt glad och positiv till typ allt, förutom att jag drömmer om sjukt vrickade saker, men det är ju inte på riktigt. Jobbet går också riktigt jävla bra! Riiiiiktigt bra business!

Av Lady J - 5 januari 2016 20:53Nu är jag hemma, varit i Kurina i några dagar och chillat med bästa Eve.

Vi har ätit gott, varit i Abisko, Björkliden, Ishotellet, sett renar, älgar, norrsken, druckit massa skumpa, upplevtg -27 graders kyla vilket var underbart. Kylan i Norrland är underbar! Vi har varje natt kännt när de spränger i gruvan, det tyckte jag var coolt, att hela kiruna känner 01.20 på natten hur gruvan sprängs. haha!


Lagat maaaaaaaat har jag gjort nu när jag kommit hem. Nu är jag inne i min lergryta, ska bara laga där för att utforska ordentligt. Jag har märkt att jag älskar mer avancerade maträtter, ju fler ingredienser desto bättre. Det får gärna vara lite svårt liksom, eller flerstegs rätter, som tex nu när jag gjorde Sjömansbiff - efter att ha skalat pottisen rullade jag den i mjöl, stekte den krispig och först efter det slängde jag ner den i grytan som i sin tur skulle i ugnen.. Jaa, ni förstår, matlagningspsykos.


Något som jag vill ha är typ 3 barn. Jag vill ha en jul med en fel julgran, massa presenter och ungar som springer runt. Jag vill laga mat till en stor familj! Jag har tänkt på att kanske adoptera ett barn, efter att ha fött klart mina eller mellan förlossningarna.. Why not!? Känns ju rätt vettigt. Jag vill typ ha det NU.. men det går ju inte, fan! Kanske om 5 år då. Vi får se!

   

Mat
Av Lady J - 27 december 2015 23:49"Världen är svartvit nu.

Det kanske är ett kapitel i mitt liv som jag då och då under livets gång kommer att besöka. Det kanske var min favorit. Kanske för att den kändes mest, för att det rev upp hela mitt inre åt alla håll. Jag kanske behöver ett ställe att återkomma till, en trygg plats där jag alltid kommer kunna få känna på smärta, smärta av förlust, det som alltid kommer att få mig att gråta när jag behöver det. Den svaga länken till mitt annars väldigt inlåsta inre.

Jag njuter av det nuvarande, verkligen,

men det är det som har passerat som får mig att känna, det är bagaget som berör.
Det värsta är att jag måste stänga in det i mig själv. Se hel ut trots den bortrivna biten.Hur länge gör det ont? När slutar Flashbacks? Varför kommer smärtan i den stunden där man verkligen känner att man är lycklig och tycker att man har det som man behöver? När man faktiskt på riktigt börjar få ordning på allt och leva ett normalt liv, när man börjar öppna upp sitt hjärta.

Det spelar faktiskt ingen roll vad andra har sagt. Den lilla biten kommer jag aldrig att finna igen, jo, på många andra sätt, men inte det sättet som var viktigt för mig. Den kroppsliga symfonin.. Jag minns känslan, jag var jag, jag var där och jag var trygg. Jag har inte gett mitt allt till någon, sedan dess.


Imorgon kommer jag att ångra detta stort. Att posta detta är inget annat än destruktivt. Onödigt.

Imorgon kommer jag inte att känna igen mina egna ord."


/Julia, nångång 2015.


Hm

Av Lady J - 27 december 2015 13:16Jag brukar i vanliga fall älska att åka tåg, man får tänka ostört, njuta av sitt egna sällskap och se världen passera utanför fönstret. Just nu är det inte en sån dag, idag vill jag snarare fly från mina egna tankar, de skriker alldeles för högt och jag vill faktiskt inte höra sanningen. Jag kan rent tekniskt skriva vad jag tänker på, men det känns onödigt mörkt och kallt för omgivningen. Jag har dagar när jag älskar att välkomna andra in i mitt mörker, idag är det inte en sån dag; jag tror att det är bäst att hålla dessa tankar för mig själv. Jag vill få bort dem från mitt huvud. Jag frågesätter mina tankar och funderingar jämt och ständigt, dessa vill jag bara riva ut och bränna ner.Men annars har jag haft en bra jul hos mamma, åt god mat och hade det väldigt trevligt! Skönt att åka bort en sväng. Tackar henne för allt ännu en gång :)

På torsdag åker jag till Evelina i Kiruna! Det ska bli sjukt spännande !:)

Av Lady J - 13 december 2015 10:12

 


Nu har jag varit nikotinfri i 8 dagar, är på min 9e dag. Jag har slutat röka, snusa, massor med gånger (börjar varje sommar för det är NAJS, och jag kommer börja till sommaren igen, så tro inget annat). Men jag glömmer bort hur SEG jag blir av nikotin. Det är nästan läskigt. Jag måste tvinga mig själv till att göra saker med nikotin, som att städa, laga mat, betala räkningar, handla mat, gå ut med sopor, etc. Utan nikotin är jag som en galning som BANG BANG BANG springer runt och gör aaaaaaaaaaaallllt utan att känna mig minsta lilla ansträngd. Jag blir väldigt rastlös utan nikotin, och väldigt "överallt och ingenstans" som person också. Jag tycker att det är väldigt märkligt och intressant. Hur en substans kan förändra en så mycket som människa. Eller så här: jag är samma jag, men med mycket vildare personlighet.. Vildheten åker upp en nivå. Hhahh!


Grejen är att jag gillar att  vara nikotinfri. Jag fattar faktiskt inte ens varför jag börjar varje sommar. Jag kanske låter bli denna sommar. Känns så onödigt, speciellt när jag gillar mig själv bättre utan. JAAAJAAAA.. Nu måste jag till gallerian och köpa golvmopp, dammsugare och sånt.. Min dammsugare och mopp gick sönder samma dag.. SÅ jävla less! Jag stödade för hårt!!! Ska ha besök ikväll så det måste lukta gott och vara fint här.

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se