LADY J

Senaste inläggen

Av Lady J - 22 mars 2017 07:12


Blööö min kropp är helt off. Noll eller hundra. Så jävla jobbigt!

ANNONS
Av Lady J - 18 mars 2017 16:29


    Det sjuka och läskiga är att jag vet vissa saker utan att förstå hur de kommit till mig. Så är det speciellt med en person. Vid 2 tillfällen har jag vetat "nu har detta hänt!" för att sen gå in(bett någon annan) och kolla upp att det stämde, dessutom hade det stämt in samma dag. Och de två tillfällen jag känt "förändringen" är de enda 2 tillfällen som jag kollat upp om det stämde. Nu pratar jag i gåtor men jag kan fan inte förklara det på något annat sätt utan att det blir för uppenbart vad jag pratar om.

ANNONS
Av Lady J - 18 mars 2017 11:27Årets frippa!

 

.... och årets byxor. Underbart!Och som tidigare sagt: jag blir vuxen om exakt en vecka. 27 år. Det känns bra, 30 ska bli kul. Slipper planera min fördelsedag i år också vilket känns jävligt skönt. Vi ska till Gondolen men jag slipper ringa och hålla på.


Känner att jag låter lite hård ibland, som när jag säger att folk som inte längre ingår i mitt liv aldrig är välkomna tillbaka. Det är taskigt att säga så, jag vet själv när jag gjort fel och blivit förlåten. Man kan göra fel och det är mänskligt och att förlåta någon är större än det mesta på denna jord. Jag har dessutom blivit vän med en jääääteeegammal vän (vi flyttade ihop till sthlm och efter ett år här bråkade och var ovänner i 5år), och jag är jätteglad att vi fick tillbaka kontakten!


Jag tycker synd om alla som sitter i relationer baserade på stabillitet. No love, No passion! Lite passion i början av första, eventuellt andra året, därpå kommer problem men man är så inlindad redan, alla som är omkring, familjer, vänner. Sen kommer ljusa stunder där man har kul och mår bra, förståss. Men passion är passion och jag kommer aldrig att välja det jag tror kommer vara "lite lättare" istället för att testa där det brinner mest, chansa och se hur najs det faktiskt kan bli.


Det som däremot är farligt när man träffar någon som nästan får ens hjärta att brinna upp är att det är svårt att visa sitt rätta jag med dem. Man vill ha det så mycket att man börjar ändra på sig. I mitt fall var det negativt då jag av någon kontig anledning visade och skapade massa hemska sidor inom mig som jag valde att visa. Det slutade med att personen aldrig lärde känna mitt Riktiga jag, de bra egenskaperna.  Det positiva är att jag efter det varit precis den jag är, mitt bästa jag och det känns fantastiskt. Så därför behöver man människor som sveper en från jordens yta för att man ska falla, krascha och bygga om sig själv igen.


 

Av Lady J - 16 mars 2017 23:24


Tisdag: fest(myshäng hos mig snarare, vi var inte ut eller söp oss fulla, ni vet ju att jag inte dricker mig full längre) = ingen sömn = direkt till salongen och jobba. Jag fattar fortfarande inte hur i helvetet jag kunde jobba en hel arbetsdag utan sömn. Imponerad! Men detta kommer aldrig hända igen!
Onsdag-torsdag; 11h sömn, yippie!

Imorn börjar jag 07.00(upp 05 dvs om 5,5h och jag borde ha sovit för länge sen men jag kom hem från jobbet ca 21) och jag har en massa administrativa saker att göra nu.

Fyller år nästa lördag, på våffeldagen. Det ser jag framemot ! 27år gammal! Stort! Mog1! Vi ska äta på gondolen som jag alltid gör på födelsedagar!

Av Lady J - 10 mars 2017 21:49


Varit smågrinig hela dagen. Har inte överreagerat på någon men när jag är småtjurig kan jag uppleva att jag har en ton i min röst som jag inte riktigt kommer överens med, jag hör mig själv, jag ogillar det jag hör och jag kan inte kontrollera det. Lite väl kort i tonen. Ingen led av det och ingen verkar ha märkt något när jag bett om ursäkt för mitt griniga beteende.

Haft så fyllda helger de senaste månaderna att jag idag bestämde mig för att vila. Min telefon ringer konstant, mejl hit och dit som måste tas hand om pronto, folk som inte fattar när jag säger "jag behöver vara för mig själv i 2 dagar, ring mig inte och smsa inte!" (och som svar får jag, "vi hörs imorn" men på riktigt vad faaaaan har vi att prata om??? Kan inte folk bara läsa mellan raderna, att "jag orkar inte med folk imorgon, inkluderar alla, även DIG!!!" Har gråtit hela kvällen och ska fortsätta med det. De senaste 2 åren har jag gråtit någon enstaka gång när jag sett en människa lyckats nå sina mål, glädjetårar för andras skull. Men jag har inte känt mig ledsen eller gråtit till sorgliga filmer och det är så tråkigt eftersom jag tycker om att gråta, det är befriande! Ikväll såg jag en sorglig film och grät till den, jag ska fortsätta gråta hela kvällen tänkte jag. Ska se 50 shades darker som jag missat, kan ju va inspirerande o se den. Yeeee...

Min underbara tävlingsmodell var på besök och visade upp sin lilla dotter!(vi kom också fram till att hon ska fortsätta vara min modell och det gjorde mig så himla glad! Synd att det inte är EM i år. Får vinna det nästa år). Gud så mysig liten tjej! Tänk om man en dag har en sån egen liten i sin famn. Tänk att jag kanske kommer att ha en egen sådan i framtiden. Men vem vet, det är inte bara mig det handlar om i den situationen. För jag vet hur det är, att inte vara förälskad tillbaka och stå bredvid någon som är beredd att göra allt för en. Jag vet inte vilket som är värst. Att inte känna sig tillräcklig, eller att få kärlek och inte ens kunna försöka anstränga sig tillbaka i brist på intresse.Mycket händer på jobbet. Kommer att bli väldigt stora förändringar i mitten av sommaren. Jag vill spola fram till den förändringen Nu! Så skoj! Så som det ser ut nu blir det Afrika i november, det är en businessresa jag inte kan prata om. Snart ska jag hålla i kurs för Danmark också men det kommer inte helt vara officiellt. Jag gillar hemliga projekt.

För att summera allt så mår jag mycket bra, därför förstår jag inte varför jag väljer att gråta bort hela denna kväll. Kanske för att jag mår bra av det, kanske för kontrasten, kanske mitt nya sätt att visa må-bra känslor på, kanske saknar jag någon(mmm), eller så översvämmar jag med allt från alla håll och kanter och det blir ett mentalt break down.

Nu ska jag se 50!

Av Lady J - 22 februari 2017 22:34


Singelliv och allt vad det innebär med alla mina nunna-löften för 2017 har gått käpprätt åt helvete.. Jag vet inte vad som hände.. Jag lever och jag lär. Jag lär mig att jag inte behöver alltid göra allting själv, och njuter av att bli behandlad som en prinsessa. Svårt att ta till sig alltid, att vara så uppskattad men det går framåt. Jag har slutat kämpa emot iallfall och accepterar all kärlek. Det är coolt!

Hängde med Ola i helgen, snackade bort två hela dagar, Sen kom Jokke o hälsade på i måndags, gjorde fransarna idag och därefter käkade på libanesen med vänner. Häng med en viss någon hehehe på fredag och dop på lördag! Försöker att inte dra på rave på lördag för jag måste vila. På söndag blir det massa skvaller över brunch med Annie D, mysigt. Vi har business talk och massa annat att gå igenom :)

Av Lady J - 13 februari 2017 21:15

Pallaaaaar inteeee.. Det pirrar i magen hela tiden!! ^hihihihhihihi*

Men jag är still on, singel, celibat året ut! Kommer gå åt helvete..

Men det måste gå..


Tycker att folk som inte funits i mitt liv på bra länge kan fortsätta hålla sig borta, jag är inte intresserad av att knyta band och ha kära återseenden, I doooont fknnn care om er. Nu kan alla sluta tänka på mig och skriva det till mig, inte mitt problem att alla ni känner är falska och ni behöver en vän, eller att ni har blivit singel, eller att er relation sugerrr. Jag fanns där, nu gör jag inte det. Ni kan sluta gå in på mina insta konton och här, för jag besöker inte er och jag saknar ingen. Över 15 pers har hört av sig det senaste 2 månaderna  och jag är LESS. Ännu värre är det när vissa knullat med ens ex och ska nu slicka röv utan att först be om ursäkt eller erkänna? Heeeejdå!


Det är nog en bra egenskap som jag har: when I´m done, I´m done! Folk som inte finns i mitt liv kollar jag aldrig upp på sociala medier. Varför? Vad vill jag hitta? Något som irriterar mig? Något som ska göra mig ledsen? Något som gör mig glad? Mjä.. Jag är faktiskt helt seriös nu också, till 200%, jag har aldrig snokat eftet en avslutad relation. Tycker fler ska sluta snoka, man tjänar ingenting på det, det är ointressant.


När jag mådde dåligt idag kom jag och tänka på min jävla sjukdom som jag typ aldrig kommer bli friskförklarad från och kan i princip dö vilken dag som helst. Nu har jag mått bra senaste månaderna men man vet alrig när det kommer tillbaka, det kan komma tillbaka över en natt och sätter det sig i organ så är det kört (man vet aldrig vart det kommer sätta sig). Om några år är jag "friskförklarad" men det kan komma tillbaka. Rätt frustrerande vissa dagar. Men det är på riktigt typ ingen som vet om det, för jag orkar inte med frågor eller sympati. Men ja, det är helt på riktigt. Men jag bryr mig inte så mycket, jag är faktiskt lycklig och gör det jag älskar och känner för, därför oavsett hur länge jag lever så kommer jag förhoppningsvis fortsätta leva ett fortsatt  lyckligt liv. Jag menar, jag har drömjobbet, jag har de finaste människorna i mitt liv som jag lär mig massor av, jag har känt mig älskad, jag har varit lite kär riktigt länge en gång, jag har upplevt hjärtesorg som jag trodde skulle döda mig av smärta, jag har världens finaste mamma och jag har inspirerat många till mycket. Check! Happy life!
Min fina Mariah! <3 Mig kommer hon aldrig bli av med heehhe!

 


Idag var jag sjuk. Rejvade i helgen kanske därför.

     


  

Av Lady J - 4 februari 2017 13:50


Hemlöshet har alltid varit ett ämne som stått mig väldigt nära hjärtat, då jag kommer från ett land där jag mina första 12 år av livet sett eländet på nära håll. I sverige är det lättare att blunda, låtsas om att det inte finns. Jag är trött på att blunda, jag är trött på att folk inte bryr sig om andra som de inte känner! Vadfan spelar det för roll! Gör nånting! Nånting!!! Stadsmissionen bör skaffa ett swisch-konto som finns på deras hemsida som man snabbt kan swischa till (fok pallar inte starta egna insamlingar alltid!!!). Enklare =mer pengar= gladare människor!


Jag vill sååå gärna engagera mig i Stadmissionen på något sätt. Jag tycker helt ärligt att det är förjävligt, FÖRJÄVLIGT att man inte får ge maten som blir över från lunchbufeérna till hemlösa. Jag förstår att det finns riktiga idioter i denna värld som skulle kunna lägga något dödligt i maten, men kom igen, det borde finnas lösningar. Stadsmissionen skulle ta bilen till 5-10st av 50 utvalda restaurangerna per dag och hämta maten som blivit över, maten hämtas efter att sista kunden tagit sin portion, då hinner ju inget hända? Jo, om det är idioter som bestämmer sig för att jobba åt missionen. Men jag är ju ingen idiot, tyyvärr blir det svårt att bevisa det. Fan vad världen är sjuk. Vi slänger mat som andra behöver, vi vet om problemet och ändå så gör vi det för att vi inte kan komma på ett sätt att lösa det problemet. Ändå sitter vi med lunchbuffé-högen på tallriken högre än Kebnekajse som vi inte orkar äta upp ens till hälften.


Den 25 mars 2017 (som är min födelseDag) anordnas motionsloppet Stockholm Tunnel Run Citybanan. Arrangören Lidingöloppet donerar alla pengar från en startgrupp till Stockholms Stadsmissions arbete för människor i hemlöshet. VAR MED DU OCKSÅ!

 

   

 

Nu ska jag mejla Stadsmissionen om olika förslag som jag har tänkt ut i flera månaders tid.

Bra lördag. Just det, jag är fortfarande röksfri och vegetarian.

Tvättstuga snart, ändrade den till idag ist för imorn. NAJS!

Jag är introvert i helgen btw.

 

 

 

 

follow

Instagram
Har du och jag träffats i verkliga livet??
 JA - vi har pratat
 JA - jag har sett dig
 NEJ

Who am I ?


Julia, 27år, Stockholm!Vill du boka tid? Ring 08-640 25 65

Kontakt: JuliaLofgren@live.se

follow me face

       

Gilla min Facebook-sida! Där får ni se bilder på mina nya designs först!

          LadyJ nail-artist.

 

 

 

Följ bloggen

bloglovinbloglovin

Fråga mig

223 besvarade frågor

Översätt bloggen

Kategorier

Arkiv

jjj


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se